Fudbaleri Laktaša pripreme nastavljaju na Zlatiboru: Zalet za titulu

D.P.
Fudbaleri Laktaša pripreme nastavljaju na Zlatiboru: Zalet za titulu

LAKTAŠI - Fudbaleri Laktaša otputovali su juče za Zlatibor, gdje će u narednih sedam dana nastaviti sa brušenjem forme za narednu sezonu u kojoj im je cilj osvajanje titule šampiona Republike Srpske i povratak među premijerligaše.

Izabranici Miljana Bajića na Zlatiboru će odigrati tri kontrolna susreta, a u prvom koji se igra već danas snage će odmjeriti sa tuzlanskom Slobodom. Jedinstvo Putevi iz Užica biće rival u subotu, 27. jula, a tri dana kasnije protivnik će biti crnogorski Grbalj iz Radanovića.

- Neposredno pred put igrali smo protiv Sloge i u dobroj utakmici smo poraženi sa 0:2. Vidjelo se da su Dobojlije u završnoj fazi priprema, dok smo mi tu negdje na sredini. Oba gola primili smo poslije prekida, što je i u prošloj sezoni bilo najjače oružje rivala. Bila nam je ovo treća kontrolna utakmica, a prije nje smo savladali BSK sa 4:1 i igrali sa Kozarom neriješeno, 1:1. Po povratku sa Zlatibora odigraćemo još jednu utakmicu. To će biti 3. avgusta kada ćemo u generalnoj provjeri snage odmjeriti protiv federalnog prvoligaša TOŠK-a iz Tešnja - rekao je Bajić.

Na spisku putnika za Zlatibor našla su se 24 fudbalera. To su: golmani Pavle Glišić i Vuk Nikolić te igrači Boris Ostojić, Nebojša Babić, Matija Stijepović, Filip Račić, Dalibor Milić, Đorđe Milojević, Igor Trivić, Dejan Bosančić, Nikola Ćebić, Ivan Grgić, Igor Šikanjić, Stefan Milojević, Ognjen Škorić, Nikola Turanjanin, Sergej Prodanović, Srđan Mrzić, Davić Ačić, Milan Šikanjić, Miloš Perović, Rikardo Souza Oliveira, Ivo Mendeš da Silva i Stefan Ivanović.

- Možda bude još poneko novo ime do kraja priprema, a ako se to bude desilo, vjerujem da će biti veoma brzo. Radimo naporno, uigravamo se i vjerujem da ćemo do početka prvenstva, u kojem će nam jedini cilj biti osvajanje titule, biti oni pravi - dodao je Bajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana