Fudbaleri Famosa počeli pripreme: Vojvodić i Abrego ponovo zajedno

D. P.
Fudbaleri Famosa počeli pripreme: Vojvodić i Abrego ponovo zajedno

ISTOČNA ILIDžA - S pripremama je počeo i prvoligaš Famos, a među 21. fudbalerom koji su se odazvali na prozivku šefa stručnog štaba Darka Vojvodića našao se i Argentinac Franko Abrego.

Njih dvojica se odlično poznaju dok su zajedno bili u novogradskoj Slobodi i sigurno će Abrego predstavljati veliko pojačanje za “motoriste”. Od novih igrača tu su Ognjen Stjepanović, kome je posljednji klub bio Zvijezda 09, Gustavo Gomeš (Tekstilac), Alonzo Pirt (Željezničar Sport tim) te mladi dvojac iz Sarajeva Kenan Lamadžem i Darko Hrkalo.

- Ono što od igrača uvijek tražim jeste velika disciplina i nije mi jasno kako se dobar dio njih pojavio na prozivci a da nije spreman za trening. Takve stvari neću tolerisati. Na treningu, a kasnije i na utakmicama nema priče niti odmahivanja rukama. Ako to urade znaju da više neće imati priliku. Sigurno je da pripreme neće biti lake, a cilj mi je da već u prvoj sedmici odigram kontrolnu utakmicu. Narednih dana biće još pojačanja, a sve će biti poznato do kraja sedmice - rekao je Vojvodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana