Vinko Marinović teško podnio poraz: Evropa ne prašta promašaje

D. P.
Vinko Marinović teško podnio poraz: Evropa ne prašta promašaje

BANjALUKA - Šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović teško je podnio poraz u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencije od Austrije iz Beča, 1:2.

Iako su njegovi puleni poveli sa 1:0 golom Hozea Korteza u 49. minutu i tako nadoknadili minus sa Viola parka iz prvog meča nisu uspjeli da izdrže.

Austrijanci su prvo u 52. minutu preko Andreasa Grubera izjednačili, da bi u 65. Manuel Polster u potpunosti utišao Gradski stadion i donio, ispostaviće se kasnije pobjedu gostima. - čestitao bih kolegi Mihaelu Vimeru na prolazu u naredni krug takmičenja.

- Odigrali smo dobro, ali u Evropi se ne praštaju brojne neiskorišćene šanse. Imali smo sjajnu podršku sa tribina i navijačima se još jednom od srca zahvaljujem - rekao je Marinović.

Fudbaleri Borca bili su vidno razočarani nakon poraza. Savo Šušič je prvi izašao pred novinare.

- Razočarani smo, šteta. Imali smo svoje šanse u prvom djelu, nismo ih iskoristili. Šteta baš rekao je Šusić. Vasilije Terzić je svojim ulaskom unio novu energiju u vezni red. Promašili smo mogo šansi, oni svoje nisu. Šteta zbog naše publike. Čestitam im, idemo dalje. Atmosfera je bila odlična, hvala publici. Okrećemo se prvenstvu - istakao je Terzić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana