Fudbaleri Borca otputovali za Beč: Marinović sa 25 aduta

D. P.
Fudbaleri Borca otputovali za Beč: Marinović sa 25 aduta

BANjALUKA - Fudbaleri Borca juče ujutro otputovali su za Beč, gdje će sutra od 20.30 časova na “Đenerali areni” igrati prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Austrije.

“Crveno-plavi” su u austrijsku prestonicu otputovali puni optimizma. Svjesni su koliko bi na otvaranju sezone značio pozitivan rezultat, pogotovo pred revanš, koji će se odigrati 3. avgusta na Gradskom stadionu u Banjaluci od 20.30 časova.

Za dvomeč sa trofejnim austrijskim klubom šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović, koji je inače rođen u Beču, računa na 25 igrača. Na spisku se nisu našli kolumbijski novajlija Đanfranko Penja, za kojeg nije riješena sva potrebna papirologija, i krilni napadač Damir Hrelja, koji se oporavlja od povrede. Na spisku su golmani: Nikola Ćetković, Bojan Pavlović, Nikola Grujić, odbrana: Aleksandar Subić, Nikola Pejović, Ranko Jokić, Maks Juraj Ćelić, Savo Sušić, Slobodan Đekić, Sebastijan Herera, Zoran Kvržić, vezni red: Fedor Predragović, Stojan Vranješ, Ruslan Barski, David Čavić, Stefan Fićović, Enver Kulašin, Nemanja Mihajlović, Janez Pišek, Vasilije Terzić, David Vuković, Jakov Blagaić, Hoze Rikardo Kortes, napad: Milan Makarić i Jovo Lukić.

Ukoliko Banjalučani eliminišu Austriju rival u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije biće im pobjednik meča Ordabaši (Kazahstan) - Legija Varšava (Poljska).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana