Fudbaleri Borca otputovali na Zlatibor: Marinović čeka još pojačanja

D. P.
Fudbaleri Borca otputovali na Zlatibor: Marinović čeka još pojačanja

BANjALUKA - Fudbaleri Borca otputovali su na drugi dio priprema na Zlatibor, gdje će u narednih 14 dana pokušati uhvatiti što bolji zalet za predstojeću sezonu u kojoj će prvenstveni cilj biti juriš na titulu prvaka BiH, ali i što bolje prezentovanje na evropskoj sceni.

Šef stručnog štaba Banjalučana Vinko Marinović u Srbiju je poveo 25 fudbalera. To su: golmani: Bojan Pavlović, Nikola Ćetković i Mladen Jurkas, te igrači: Sergej Dojčinović, Zoran Kvržić, Filip Račić, Aleksandar Subić, Milijan Kovačević, Nikola Pejović, Ranko Jokić, Savo Šušić, Petar Samardžija, Janez Pišek, Fedor Predragović, Stefan Fićović, Vasilije Terzić, Žoze Rikardo Kortes, Damir Hrelja, Nemanja Mihajlović, Enver Kulašin, David Vuković, Jovo Lukić, Stefan Marčetić, David Čavić i Jakov Blagaić.

Zbog povrede među putnicima nije bilo Alena Jurilja, ali ni Obrena Cvijanovića, Nikole Ninkovića, Momčila Mrkaića i Darka Lazića kojima su istekli ugovori, ali još uvijek nije poznato da li će s njima biti nastavljena saradnja.

- Očekujemo da ćemo u narednih nekoliko dana uspjeti doći do nekih novih igrača koji su nam potrebni, kako bismo se mogli pripremiti za ono što nas čeka. Sigurno je da nas očekuje težak protivnik u drugom evropskom pretkolu, s druge strane i u prvenstvu, tako da ćemo ove dvije nedjelje rada na Zlatiboru pokušati maksimalno iskoristiti - naglasio je Marinović.

“Crveno-plavi” će na srbijanskoj planini odigrati četiri kontrolne utakmice, a prva je zakazana za četvrtak (29. jun), kada će rival biti Crvena zvezda. Borac će ukrstiti koplja s novim učesnikom Superlige Srbije, Železničarom iz Pančeva 4. jula, dok su za 9. jul zakazani dueli s Jedinstvom Putevi i Radničkim 1923.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana