Fudbaler Srđan Mrzić će ipak igrati u elitnom rangu: Premijer liga veliki izazov

Darko Dragičević
Fudbaler Srđan Mrzić će ipak igrati u elitnom rangu: Premijer liga veliki izazov

KONjIC - Fudbalski klub Krupa nakon sjajne sezone u Prvoj ligi Republike Srpske ipak nije dobio licencu za Premijer ligu BiH. Prošle sezone ekipa iz kanjona Tijesno je afirmisala nekoliko mladih igrača, a jedan od njih Srđan Mrzić će ipak zaigrati u elitnom rangu.

Naime mladi igrač je potpisao za Igman iz Konjica i naredne sezone će igrati u premijerligašu gdje želi da nastavi sa afirmacijom. Prošle sezone je u Prvoj ligi Republike Srpske postigao 16 golova i bio drugi strijelac ekipe te je skrenuo pažnju na sebe.

- Prošla sezona je bila pun pogodak za mene. Imao sam sjajan učinak u prvenstvu i doživio punu afirmaciju. Za to sve zasluge idu ekipi i stručnom štabu. Igrali smo napadački fudbal koji meni u potpunosti odgovara. Krupa je zaista ostvarila sjajne rezultate i iskoristio bih priliku da im još jednom zahvalim na svemu što su uradili za mene i pomogli mi da postanem bolji igrač. Želim im puno sreće i uspjeha u narednoj sezoni - poručio je Mrzić.

Njegov novi klub je Igman iz Konjica. Prošle sezone su sjajnim finišem izborili opstanak u Premijer ligi BiH, a ove žele dodatni napredak. Već su počeli sa stvaranjem ekipe, a Mrzić ističe da se lako opredijelio za novi klub.

- Jednostavno kada vas pozovu ljudi kao što su Zajko Zeba i Husref Musemić morate osjetiti zadovoljstvo, jer to znači da ste skrenuli pažnju svojim igrama. Sama pomisao da ću igrati i trenirati sa igračima koje sam do prije dvije-tri godine gledao na TV-u i divio se njihovim potezima u meni je probudila još veću želju za dokazivanjem. Znam da mogu dosta da naučim i napredujem uz njih, shodno tome mislim da mi je ovo pravi put i dobra odluka - istakao je Srđan.

Elitni rang takmičenja je mnogo kvalitetniji od Prve lige Republike Srpske, ali mladi fudbaler ističe da se ne plaši izazova i da treba da se nametne kvalitetnim radom.

- Premijer liga BiH je za mene nešto novo, pošto do sada nisam imao priliku da igram na ovom takmičenju, ali isto tako imam veliku želju da uspijem i uzbuđen sam. Što se tiče našeg kluba mislim da imamo ekipu gdje je spoj iskustva i mladosti, tako da ove sezone možemo očekivati i proboj u gornji dio tabele. Pred nama su kvalitetne pripreme koje treba što bolje da iskoristimo - dodao je na kraju bivši član Krupe.

Odlično sam primljen

Mrzić vjeruje da će se brzo uklopiti u novi tim

- Odlično sam primljen u ekipi. Iskreno poznavao sam prije dolaska u Igman samo jednog momka Velića i to iz mlađih selekcija BiH, ali mislim da ću se brzo uklopiti, jer je u ekipi odlična atmosfera, tako da neće biti problema - dodao je mladi fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana