FSS uručio vaučer od pola miliona evra fudbalskom savezu Srpske

SRNA
FSS uručio vaučer od pola miliona evra fudbalskom savezu Srpske

BEOGRAD - Fudbalski savez Srbije /FSS/ danas je uručio vaučer od pola miliona evra Fudbalskom savezu Republike Srpske za izgradnju terena sa vještačkom travom na svečanosti u Novom Sadu u okviru Svesrpskog sabora.

Potpisani su sporazumi o saradnji "Vojvodine" sa "Borcem" iz Banjaluke, "Radnikom" iz Bijeljine i "Slogom" iz Doboja.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Dejan Lukendić zahvalio se Fudbalskom savezu Srbije za donaciju koja je, kako je rekao, značajna za Fudbalski savez Srpske u sklopu projekta devet terena.

"Kada završimo ovaj projekat imaćemo 15 terena sa vještačkom travom. Ova pomoć je veoma značajna i to je veliki iskorak za nas", rekao je Lukendić.

Potpredsjednik FSS-a Branislav Nedimović istakao je da je saradnja dva saveza velika stvar za srpski fudbal, prenose beogradski mediji.

Predsjednik "Vojvodine" Dragoljub Zbiljić istakao je da je ponosan na saradnju sa klubovima iz Republike Srpske, da imaju višedecenijsku saradnju sa "Borcem", a najviše se fokusiraju na mlađe kategorije.

Predsjednik Skupštine Fudbalskog kluba "Borac" Stojan Malbašić istakao je da je fokus klubova na radu u omladinskoj školi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana