FS Republike Srpske: Potpisani ugovori

G.S.
FS Republike Srpske: Potpisani ugovori

FOČA - Rukovodstvo Fudbalskog saveza Republike Srpske proteklih dana je obišlo lokalne zajednice gdje je potpisivalo ugovore o izgradnji terena sa vještačkom travom .

Tako je delegacija Fudbalskog saveza Srpske potpisala ugovor sa Fudbalskim klubom Sutjeska iz Foče. Teren sa vještačkom travom gradiće se na mjestu postojećeg pomoćnog terena. Lokalna zajednica se obavezala da će obezbijediti lokaciju i pripremne radove, a Fudbalski savez Republike Srpske plaća vještačku travu.

Pored Foče potpisani su ugovori za izgradnju terena u Doboju , Laktašima i Palama. Teren u Doboju će se graditi na mjestu sadašnjeg pomoćnog stadiona Luke, gradska uprava je obezbijedila 300.000 KM za pripremne radove, a savez 200.000 za samu podlogu. Slična situacija je i u Laktašima gdje je precizirano da bi  novi teren trebalo da se izgradi do starta nove sezone 2023/24.

U Palama teren će se graditi pored postojećeg Sportskog centra “Vlajko Petrović” i poboljšaće uslove rada u FK Romanija da bi se sačuvao glavni teren, ali i kako bi u zimskom periodu klub mogao obavljati adekvatne treninge i igrati utakmice, što do sada nije bio slučaj. Predsjednik saveza Vico Zeljković je takođe prisustvovao i Skupštini regionalnog saveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana