FK Ljubić dobio novo rukovodstvo: Žižak predsjednik

GS
FK Ljubić dobio novo rukovodstvo: Žižak predsjednik

PRNjAVOR - Fudbalski klub Ljubić dobio je novo rukovodstvo. Nakon osam godina sa mjesta predsjednika odlazi Zoran Deket, kojem je istekao mandat, a koji je u prethodnom periodu iza sebe ostavio pozitivan trag u klubu.

Zbog isteka mandata razriješeni su dužnosti Upravni i Nadzorni odbor.

- Bilo je zadovljstvo biti na čelu matičnog kluba prethodnih osam godina. Klub sam zatekao u teškom stanju, ali sam predanim radom zajedno sa svojim timom ljudi, uz podršku lokalne zajednice na čelu sa gradonačelnikom Tomašem, uspio vratiti klub na ispravan put - rekao je Deket te dodao:

- Danas imamo stabilan Ljubić, bez duga, prvoligaša sa pet uzastopnih prvoligaških sezona, klub koji ima i glavu i rep. Iskreno se nadam da će novo rukovodstvo nastaviti u istom ritmu. Želim im puno sreće u radu i za svaki vid pomoći stojim klubu na raspolaganju - zaključio je Deket.

Umjesto Deketa, na mjesto prvog čovjeka kluba imenovan je Boris Žižak, dugogodišnji prvotimac kluba, koji će prnjavorskog prvoligaša povesti u nove četvorogodišnje izazove. Za potpredsjednika kluba imenovan je Velibor Trivičević, takođe dugogodišnji član kluba.

- Velika je čast nakon godina provedenih na terenu doći na čelo kluba. Zasigurno da je u prethodnom periodu urađeno dosta, pomaci su vidljivi u svakom smislu. Takođe, svjestan sam izazova pred kojima će se klub naći, ali uz dobru organizaciju, predan rad, vjerujem da će klub nastaviti uzlaznom putanjom - rekao je novoizabrani predsjednik Boris Žižak.

Klub je dobio novi Upravni odbor, Nadzorni odbor, kao i ostale strukture neophodne za funkcionisanje kluba. Takođe ekipa je počela sa radom, a trener Vladanko Komnenović je na prvoj prozivci imao 18 igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana