Finale omladinskog Kupa Republike Srpske: Slogi pehar sa bijele tačke

D.P.
Foto: FK Sloga

BANjALUKA - Fudbaleri Sloge pobjednici su drugog omladinskog Kupa Republike Srpske jer su u finalnom susretu savladali Krupu poslije boljeg izvođenja penala rezultatom 7:6, a nakon 90 minuta bilo je 3:3.

Krupa je povela u 45. minutu golom Nikole Petrovića, a devet minuta kasnije izjednačio je rezervni fudbaler Dobojlija Rijad Kurdić. Potom su uslijedila dva pogotka ekipe iz kanjona Tijesno. 

Prvo je u 69. minutu Mihajlo Ševa postigao gol za 2:1, da bi sedam minuta kasnije Miloš Keleman povisio na 3:1. Činilo se da je pobjednik odlučen, ali se Dobojlije nisu predavale i u 82. minutu smanjile su na 3:2, a ponovo je strijelac bio Kurdić. I kada se očekivao kraj susreta u trećem minutu sudijske nadoknade Teo Jozinović izjednačio je na 3:3. 

Pristupilo se izvođenju penala, a junak je bio golman Sloge Ajdin Žilić koji je odbranio penale u drugoj i trećoj seriji, Ševi odnosno Darisu Kabliću. Golove sa bijele tačke za Krupu su postigli Petrović, Fikret Meštrovac i Ermin Vunić, a za Slogu Stefan Lazarević, Minja Tatić, Sadin Handžić i Đorđe Nikić dok je neprecizan Refik Kalesić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana