Finale Kopa Amerika: Šakira u poluvremnu, karte od 1.300 dolara

Tanjug
Foto: Agencije

MAJAMI- Prvi put u istoriji Kopa Amerike finale će igrati Argentina i Kolumbija, a taj spektakl na “Hard rok stadionu” u Majamiju, za koji preostale karte koštaju od 1.217 do 6.940 dolara, uveličaće kolumbijska zvijezda Šakira zbog čega će poluvreme trajati čak 25 minuta.

Kolumbijska zvijezda nastupiće u poluvremenu finala Kopa Amerike i dodatno zabaviti 65.300 gledalaca tog velikog spektakla, čije će poluvrijeme upravo zbog koncerta biti produženo za 10 minuta.

Fanovi su dobili priliku da učestvuju i u lutriji i dođu do ulaznice za večerašnji spektakl, a preostale karte se i dalje mogu kupiti na sajtu Vivid seats po cijeni od 1.217 dolara i to na trećem nivou stadiona.

Kako navodi Ticket IQ najeftinija karta za večeras košta 1.647 dolara a prosječna 3.179. najskuplja ulaznica košta 66.765 dolara. Na tom sajtu, kako dodaju, ostale su još 1.222 karte.

Argentincima će ovo biti jubilarni 30. nastup u finalu i igra za 16. titulu, dok će Kolumbijci po treći put u istoriji igrati meč za šampiona u želji da ga osvoje drugi put.

"Šakira je izuzetna južnoamerička zvijezda koja je zadivila svijet. Njene pjesme se slušaju u svakom uglu planete, pretvarajući njenu umjetnost u globalni fenomen u kojem uživaju milioni. Sigurni smo da će njen nastup poslati pozitivnu poruku strasti i jedinstva kroz sport“, rekao je Alehandro Dominguez, predsjednik Kopa Amerika u saopštenju.

Selektor Kolumbije Nestor Lorenco kritikovao je produženo poluvrijeme planirano za finale zbog Šakirinog koncerta. Naglasio je da želi da ovo bude meč kao i svaki drugi i da se znaju FIFA pravila, uz sve je dodao da bi igrači mogli i da se prehlade čekajući na nastavak utakmice.

Šakira će biti prva zvijezda koji će nastupiti tokom poluvremena finala ovog takmičenja. Kolumbijska pop zvijezda, desetogodišnja bivša partnerka Žerara Pikea, defanzivca i zvijezde španskog fudbala, nastupila je na tri svjetska prvenstva, kao i na Superbolu 2020.

Trka za pehar Kopa Amerika i Titulu šampiona Amerike biće još zanimljiviji za ljubitelje fudbala zato što je to jedna od možda posljednjih velikih utakmica u kojoj će Mesi nositi dres Argentine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana