Evo šta je Piksi poručio Tadiću

GS
Foto: Sportal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi oglasio se nakon odluke Dušana Tadića da ubuduće neće igrati za reprezentaciju.

Iako je Tadić u svom saopštenju između redova poručio da neće biti u reprezentaciji dok je Piksi selektor, i da bi u budućnosti mogao ponovo da zaigra ukoliko neko smatra da je potreban, Piksi je u obraćanju na zvaničnom sajta FSS-a pričao o tome kako je Tadić ostavio dubok trag u dresu reprezentacije i širom Evrope.

"Dušan Tadić je veliko ime srpskog fudbala i momak koji je ostavio dubok trag u dresu našeg državnog tima. Pratio sam njegovu karijeru od momenta kada je u Vojvodini najavio ogromne domete i kasnije kada je u Holandiji, Engleskoj i Turskoj pokazao da je izrastao u jednog od najboljih veznih igrača u Evropi. Od trenutka kada sam stupio na dužnost selektora reprezentacije, video sam u njemu lidera i bilo mi je mnogo drago što baš Tadić nosi kapitensku traku i broj 10 na leđima", rekao je Stojković, prenosi Telegraf.rs.

Dodaje da poštuje Tadićevu odluku.

"Želim mu mnogo sreće u nastavku karijere, kako one igračke, tako i i one kojoj se bude posvetio nakon aktivnog igranja. Moja je velika želja da mu se organizuje oproštajna utakmica i predložiću predsedniku Džajiću i ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije da se u prvom slobodnom terminu iskoristi prilika i da se na jedan dostojan način oprostimo od bivšeg kapitena. Tadić je to apsolutno zaslužio", poručio je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana