Evo šta je Piksi poručio nakon trijumfa Zvezde

GS
Evo šta je Piksi poručio nakon trijumfa Zvezde

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković čestitao je Crvenoj zvezdi, TSC-u iz Bačke Topole i Borcu iz Banjaluke plasman u evropska klupska takmičenja, saopštio je danas FSS.

U saopštenju se navodi da je selektor Stojković u srijedu uveče uživo na stadionu „Rajko Mitić“ posmatrao revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Crvene zvezde i Bodo Glimta.

„Crveno-beli“ su pobijedili 2:0 i nadoknadili minus iz prvog meča i izborili su plasman u Ligu šampiona.

- Stojković je, prije svega, čestitao Crvenoj zvezdi i treneru Vladanu Milojeviću na izuzetnom rezultatu i plasmanu u Ligu šampiona, koji će imati višestruki značaj, kako za klub tako i za srpski fudbal. Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona, kao i TSC-u u Ligi konferencije poželio je mnogo uspjeha u predstojećim evropskim izazovima, navodi FSS.

TSC je u četvrtak uveče na svom terenu poražen od Makabija 5:1 u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope. Ekipa iz Tel Aviva je slavila i u prvoj utakmici sa 3:0. TSC će takmičenje nastaviti u Ligi konferencije.

FSS dodaje da je Stojković takođe čestitao i banjalučkom Borcu na ostvarenim rezultatima u Evropi, odnosno plasmanu u Ligu konferencije, prenosi Tanjug.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana