Ekipa iz Vojkovića ne mijenja ambicije: Famos želi vrh

G.S.
Ekipa iz Vojkovića ne mijenja ambicije: Famos želi vrh

VOJKOVIĆI - Fudbaleri Famosa iz Vojkovića nakon sjajne prošle sezone žele da nastave sa odličnim rezultatima i u narednom prvenstvu Republike Srpske.

Prvoj prozivci su prisustvovali: Marko Terzić, Marko Tešanović, Danel Blažić, Nikola Danilović, Nikša Tomašević, Stefan Ristivojević, Mujo Smajić, Luka Asentić, Danjel Stijepić, Marko Marković, Huan Hoze Fontemaći, Marko Škrba, Ilhan Lokvančić.

U odnosu na prošlu godinu nema golmana Josipa Dizdara, zatim Franka Abrega, Alonza Pirta, Draška Kuljanina, Ognjena Stjepanovića, Dejana Bjeloša, Kenana Šarića, Adnana Vranešića i Darka Hrkala. Sa prozivke su odsustvovali Mladen Perović i Mladen Drakul, ali na njih klub najozbiljnije računa u narednoj sezoni. Novi fudbaleri su mladi golman Danjel Stijepić, te Mujo Smajić i Huan Hoze Fontemaći.

- Naše ambicije se znaju, to je vrh tabele. Odlični smo bili prošle sezone pa ambicije ove godine nisu ništa manje. Želim da čestitam momcima na prošloj sezoni, posebno da zahvalim onima koji više nisu sa nama u klubu. Naš prvi zadatak je da zadržimo primat u svemu u čemu smo ga držali prošle godine. Kada smo se prošle godine sastali bili smo šareni kao papagaji, mnogi su nas vidjeli u borbi za opstanak, a mi smo napravili čudo. Sada, to više nije čudo, nego se od nas to podrazumijeva. Mi smo navikli da pobjeđujemo i tako ćemo nastaviti - rekao je Darko Vojvodić.

U narednim danima očekuje se dolazak nekoliko provjerenih fudbalera, a očekuje se i razrješenje statusa Pavla Lazića i Semira Tire. Famos će tokom priprema odigrati vjerovatno pet utakmica, a protivnici će biti naknadno utvrđeni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana