Ekipa iz Mrkonjić Grada sačuvala igrački kadar: Raspored po mjeri Slobode

D. D.
Ekipa iz Mrkonjić Grada sačuvala igrački kadar: Raspored po mjeri Slobode

MRKONjIĆ GRAD – Fudbalski klub Sloboda će danas početi pripreme u gotovo nepromijenjenom sastavu u odnosu na jesenji dio sezone. Prozivka je u 16.30 časova, a trener Tešić ističe da su moguće određene korekcije u timu.

- Nekoliko igrača koji su imali manju minutažu žele da promijeni sredinu. Vidjećemo nakon starta oko njihovog budućeg statusa. Naša je najveća snaga to što smo sačuvali ekipu i što će okosnica da ostane i na okupu. To će nam umnogome olakšati uigravanje ekipe, jer su igrači već shvatili šta se od njih očekuje. To treba samo da nadogradimo. U nastavku ćemo eventualno dovesti jedno ili dva pojačanja ako nam se ukaže prilika – istakao je trener Tešić. Ambicije kluba su da se popravi trenutni položaj na tabeli. Sloboda je na devetoj poziciji sa 25 poena.

- Sigurno je da su ambicije kluba, kao i moje lične, da popravimo trenutni plasman. Imamo i povoljniji raspored u nastavku prvenstva. Imamo dvije utakmice više na domaćem terenu i to treba da iskoristimo da ostvarimo još bolji bodovni saldo – dodao je mladi stručnjak

Tokom priprema ekipa će imati i nekoliko kontrolnih mečeva.

- Prva provjera je 27. januara protiv Borca iz Kozarske Dubice. Nakon toga ćemo 3. februara igrati protiv Naprijeda, dok će sedam dana kasnije rival biti Rudar Prijedor. Nakon toga imaćemo duel sa Slogom iz Trna, dok ćemo vidjeti ko će biti protivnik na generalnoj uvertiri - istakao je Tešić.

Fudbalski klub Sloboda iz Mrkonjić Grada imaće danas i redovnu skupštinu kluba. Ona je zakazana za 14.30 časova, a na dnevnom redu biće planovi oko redovnih aktivnosti kluba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana