Stojković objavio širi spisak, na njemu dva nova imena i Banjalučanin

G.S.
Stojković objavio širi spisak, na njemu dva nova imena i Banjalučanin

BEOGRAD - Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je širi spisak fudbalera na koje računa u septembarskim utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine.

Srbija će 7. septembra biti domaćin Mađarskoj u Beogradu, dok tri dana kasnije gostuje Litvaniji u Kaunasu.

Konačan spisak selektor će saopštiti 1. septembra, dok će se medijima obratiti na početku priprema, odnosno prvog dana okupljanja, 4. septembra u SC FSS u Staroj Pazovi.

Priliku da debituju mogli bi da dobiju golman Kaljarija Boris Radunović koji je i ranije pozivan u reprezentaciju Srbije, kao i novo ime na spisku Petar Ratkov koji je ovog leta pojačao Salcburg iz TSC-a, a koji je između Srbije i Hrvatske odabrao "orlove".

Na spisku je i Banjalučanin Srđan Babić, koji je juče potpisao ugovor sa Spartakom iz Moskve.

Iznenađenje je da na spisku nema Darka Lazovića.

Na spisku su Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović, Boris Radunović, Nikola Milenković, Strahinja Eraković, Nemanja Gudelj, Miloš Veljković, Erhan Mašović, Strahinja Pavlović, Aleksa Terzić, Nemanja Radonjić, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Uroš Račić, Ivan Ilić, Marko Grujić, Filip Kostić, Filip Mladenović, Stefan Mitrović, Dušan Tadić , Lazar Samardžić, Sergej Milinković Savić, Filip Đuričić, Dušan Vlahović, Petar Ratkov, Luka Jović, Aleksandar Mitrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana