Dragan Došlo, napadač Radnika za “Glas Srpske”: Bićemo bolji nego jesenas

Darko Pašagić
Dragan Došlo, napadač Radnika za “Glas Srpske”: Bićemo bolji nego jesenas

BIJELjINA - Napadač Radnika Dragan Došlo za “Glas Srpske” je rekao da u nastavku sezone očekuje da Bijeljinci budu još bolji nego jesenas kada su postali jesenji šampioni Republike Srpske i vjeruje da će njegov tim uspjeti da se vrati u premijerligaško društvo.

Semberci su u prvih 17. kola sakupili 39 bodova i zimsku pauzu su dočekali na liderskoj poziciji sa koje će startovati u drugi dio prvenstva koji počinje 2. marta.

- Svjesni smo da tri boda prednosti u odnosu na Laktaše i sedam više od Rudar Prijedora mogu veoma brzo da se istope, ali smatram da će naša ekipa u proljećnom dijelu prvenstva biti još bolja nego do sada. Međutim, isto razmišljaju i u ova dva naša najveća konkurenta tako da ne smije biti nikakvog opuštanja - rekao je Došlo.

Optimizam gradi na tome da je uprava kluba i stručni štab zadržao kostur ekipe iz prvog dijela sezone. Redove bijeljinskog prvoligaša napustili su: Milan Lalić, Pavle Maletić, Jovan Kačarević, Adešina Abdulfatai i Sampson Boampong Virekoh, dok su stigli: Valentin Adrian Alvarez, Dejan Živković, Nebojša Gavrić, Luka Cucin, Staša Baštić i Damjan Gojkov.

- Sam pogled na imena igrača koji su došli u naše redove govori da smo sigurno kvalitetniji nego jesenas. Dosadašnji tok priprema je pokazao da ne bi trebalo da bude problema oko uigravanja, tako da je to razlog što sam optimista pred nastavak sezone u kojem nam je jedini cilj osvajanje titule i povratak među premijerligaše. Tamo je Radniku sigurno mjesto, jer klub, Bijeljina i cijela ova regija zaslužuju stabilnog premijerligaša - nastavio je Došlo.

Bijeljinci u četvrtak putuju za Metković gdje će do 18. februara brusiti formu za nastavak prvenstva.

- Tamo su vremenske prilike još bolje nego kod nas u Bijeljini tako da ćemo imati dobre uslove za rad. Planirano je i odigravanje dva kontrolna susreta protiv hrvatskih niželigaša, Lučkog i Kruševa, a u povratku ćemo u Zenici igrati protiv Čelika. Poslije toga nastavljamo sa treninzima na našem terenu sve do nastavka sezone 2. marta, a u međuvremenu ćemo odigrati još samo generalku protiv Budućnosti iz Banovića 24. februara - dodao je Došlo.

Dva remija

Fudbaleri Radnika u dosadašnjem toku pripremnog perioda odigrali su dva kontrolna susreta i u oba su remizirali - sa OFK Beogradom 1:1 i sa Loznicom 1:1.

- Svi vole da kažu da rezultati u pripremnim utakmica nisu bitni, ali je uvijek lijepo kad se pobijedi. U oba meča pružili smo dobre partije, protiv Loznice smo bili daleko bolji rival, tako da sam zadovoljan onim što smo prikazali - rekao je fudbaler Radnika Dragan Došlo, koji je bio strijelac gola za Bijeljince u duelu protiv Lozničana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana