Dobojska Sloga predstavila pojačanja, šansa mladima

D.D.
Foto: Rade Šešlak

DOBOJ - Fudbalski klub Sloga Meridian predstavio je nove igrače Boris Varga i Luka Božičković, dok su Dejan Popara i Minja Tatić, potpisali profesionalne ugovore.

Prvom timu su priključeni i mladi igrači  Dejan Delić, Dragiša Kuzmić, Adrian Kurtinović i Siniša Ristić.

Varga je već ranije došao i pojačaće defanzivu, dok je Luka Božičković vezni igrač. Dejan Popara je nakon raskida saradnje s Borcem odlučio da ostane na Lukama dok je Minja Tatić potpisao profesionalni ugovor.

- Popara je raskinuo ugovor sa Borcem i sada će biti igrač Sloge i želim mu da nastavi igrati kao do sada. Sigurno je da u njemu i Luki Božičkoviću imamo dva mlada igrača, koji u veznom redu treba da doprinesu kvalitetnijoj igri. Minja Tatić, naš junior je dokazao se da potpiše profesionalni ugovor  – rekao je trener Vlado Jagodić, pa dodao:

- Očekujemo još jednog igrača, to nije tajna. Posebnu pažnju dajemo mladim igračima i oni će da dobijaju šansu. Tu je golman juniora Kuzmić, vezni igrač Ristić, napadači Delić i Kurtinović koji su dobili priliku da treniraju sa prvim timom. Od njih sve zavisi, ali imaju šansu da se nametnu.

Predsjednik kluba Miroslav Kršić je istakao kako klub misli na svoju budućnost.

-Predstavili smo osam novih igrača . To je spoj iskustva i mladosti i sigurno će nam značajno pomoći u ostvarenju ciljeva i planova. Dva igrača su već bila tu i procijenili smo da nam mogu pomoći i u narednom periodu, Popara i Tatić. Stigla su i dva nova igrača, Varga i Božičković. Očekujemo da unaprijede našu igru i  da se zajedno radujemo našim uspjesima. Ostali mladići su skrenuli pažnju na sebe, što je šef primjetio. Njima od srca želim uspješan rad, da budu vrijedni i pametni i da daju doprinos našem klubu- rekao je Kršić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana