Dobojlije na popravnom: U finalu omladinskog Kupa RS igraju Krupa i Sloga

Darko Pašagić
Dobojlije na popravnom: U finalu omladinskog Kupa RS igraju Krupa i Sloga

BANjALUKA - Kao predigra seniorskom finalu Kupa Republike Srpske “Dr Milan Jelić” od 15 časova na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Banjaluci juniori Krupe i dobojske Sloge boriće se za trofej u omladinskom takmičenju.

Pomoćni trener juniorske ekipe Krupe Slobodan Grahovac vjeruje da njegovi izabranici mogu doći do pehara, ali da im posao na tom putu neće biti nimalo lak.

- Biti učesnik finalne utakmice za nas je velika čast i obaveza, pogotovo što je iza nas veoma teška i turbulentna godina. Imamo dosta igrača koji izlaze iz juniora i za nas bi osvajanje trofeja bilo kruna sezone, ali i njihovih dosadašnjih karijera - rekao je Grahovac.

Igrač Krupe Nikola Petrović nada se trofeju.

- Sigurno nam neće biti lako, ali vjerujem da možemo na kraju podići pehar - istakao je Petrović.

Pomoćni trener juniora Sloge Savo Mihajlović prepustio je ulogu favorita rivalu, ali se ipak nada da će ovog puta Dobojlije imati više sreće nego prošle godine, kada su u finalu poraženi od Borca.

- Krupa igra u višem rangu takmičenja i samim tim su favoriti, mada je i iza nas uspješna sezona. Učinićemo sve da osvojimo pehar, a onda da navijamo za naše seniore. Bilo bi sjajno kada bismo u Doboj donijeli dva pobjednička pehara - naglasio je Mihajlović.

Fudbaler Sloge Sadin Handžić je istakao da će zajedno sa saigračima dati sve od sebe u odlučujućoj bici za trofej.

- Imamo da učinimo još taj jedan korak do pehara i nadam se da ćemo biti uspješni - rekao je Handžić.

Glavni arbitar biće Miroslav Bjelica iz Trnova, pomoćnici Aleksandar Milaković (Banjaluka) i Branislav Zvijerac (Gradiška), dok je delegat Marko Mihajlović (Banjaluka).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana