Dobojlijama sve počasti

D.K.
Foto: G.S.

GORNjI BULETIĆ – Ekipa „Maslić profili“ pobjednik je 17. Pokrovenijskog turnira u malom fudbalu u Gornjem Buletiću pored Teslića.

Tim iz Doboja je u finalu bio bolji od ekipe „Pekara Miki M“ – 3:3, penalima 2:0. 

Treće mjesto, kao i prošle godine zauzeo je domaći sastav „MZ Gornji Buletić“, koji je do ponavljana uspjeha došao trijumfom nad ekipom „Eliksvar Mapinsko malterisanje Jeco“ – 2:1. 

Kažimo i to da je pobjednički tim osvojio novčanu nagradu od 3000 KM, drugoplasiranom je pripalo upola manje, a trećeplasirani sastav zadovoljio se sa 500 KM. 

Najbolji igrač, Kosta Kuzmić i najbolji golman turnira, Draško Ninković su iz pobjedničke ekipe. Prvi strijelac turnira sa šest golova je David Simić iz trećeplasiranog sastava. 

- Prezadovoljni smo kako je sve prošlo. Ono što je najbitnije bilo je dosta publike, a prvi put smo turnir organizovali u tri dana. Ukupno smo imali 16 ekipa, podjeljenih u četiri grupe. Prva dva dana igrani su mečevi po grupama, da bi posljednje veče imali priliku da vidimo sjajne utakmice u samoj završnici. Opravdali smo zvanje jednog od najboljih turnira u regiji. Naredne godine turnir će sigurno biti još jači, a potrudićemo se da „presvučemo“ i stavimo novu podlogu na ovom našem terenu – rekao je Nenad Bubić, prvi čovjek turnira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana