Darko Vojvodić: Dobra igra, loš rezultat!

D. P.
Darko Vojvodić: Dobra igra, loš rezultat!

PALE - Fudbaleri Famosa u prvoj kontrolnoj utakmici odigranoj na stadionu Romanije u Palama poraženi su od kuvajtskog premijerligaša Al Salmije sa 1:2.

“Motoristi” dugo nisu odigrali internacionalnu utakmicu pa su u prvom poluvremenu dali sve od sebe da se što bolje suprotstave četvorostrukom šampionu Kuvajta. U prvih 45 minuta izabranici Darka Vojvodića čak su bili i bolji rival i stvorili nekoliko prilika. Kuvajćani su poveli odmah na startu drugog dijela susreta, u 47. minutu pogotkom Albudaziza Marvija. Famos je izjednačio u 70. minutu, kada je poslije asistencije Mladena Perovića iz voleja pogodio Luka Asentić. Samo dva minuta kasnije trijumf Al Salmiji donio je Abdul Mohsen al Turkmani.

- Iako smo poraženi pružili smo dobru igru protiv ekipe, koja je po kvalitetu sigurno daleko bolja od nas. Zbog toga moram biti i te kako zadovoljan. Uz sve to mi smo odnedavno u trenažnom procesu, dok su Kuvajćani već skoro u završnici priprema - naglasio je Vojvodić.

Na početku susreta Famos je igrao sa pet novajlija.

- Iako je ekipa dosta promijenjena u odnosu na prošlu godinu, momci su pokazali da su se već dobro upoznali i da su se novajlije dobro uklopile. Sigurno će to iz dana u dan izgledati sve bolje i ubijeđen sam da ćemo do početka sezone biti potpuno spremni - rekao je Vojvodić.

Narednu kontrolnu utakmicu prvoligaš Srpske iz Istočne Ilidže odigraće 27. jula protiv Romanije iz Pala.

- Nećemo u pripremnom periodu odigrati puno mečeva, ali ćemo obaviti dosta taktičko-tehničkih treninga - dodao je Vojvodić.Interesantno je napomenuti da je šef stručnog štaba Al Salmije nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca i splitskog Hajduka Ante Miše, a njegov pomoćnik

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana