Danas mečevi 31. kola Prve lige RS: Komšijski okršaj u Prijedoru

D. P.
Danas mečevi 31. kola Prve lige RS: Komšijski okršaj u Prijedoru

BANjALUKA - U 31. kolu Prve lige Republike Srpske, koje će biti igrano danas, premijerni susret na programu je od 13 časova kada će na Gradskom stadionu u Prijedoru snage odmjeriti Rudar Prijedor i Omarska.

Biće to okršaj dva komšijska kluba u čijim redovima sigurno neće biti zadovoljni po okončanju sezone. “Rudari” su pred početak sezone važili za jednog od favorita za titulu i povratak u Premijer ligu, a odavno je jasno da od toga neće biti ništa, dok je Omarska i teoretski izgubila šanse da sačuva status prvoligaša Srpske.

- Ako želimo da osvojimo tri boda moramo maksimalno angažovano da uđemo u ovu utakmicu. Iako pogled na tabelu govori drugačije uvijek su okršaji sa komšijama bili veoma teški i neizvjesni i očekujem da tako bude i ovog puta. Ovog proljeća smo neplanirano izgubili previše bodova i sada nam je želja da u preostala četiri susreta ostvarimo što bolje rezultate i koliko-toliko popravimo utisak. Dobra okolnost je što u ovaj susret ulazimo kompletni - naglasio je šef stručnog štaba Prijedorčana Vule Trivunović.

Trener Omarščana Milan Stanivuković za ovaj susret ne može da računa na Vladana Anđića i Mihajla Kralja, koji imaju po tri žuta kartona.

U ostalim mečevima 27. kola Prve lige RS, koji počinju u 17 časova igraju: Drina (Z) - Sloboda (MG), Borac (KD) - Leotar, Kozara - Laktaši, Alfa Modriča - BSK, Slavija - Famos, Romanija - Sutjeska, Velež (N) - Željezničar Sport tim, Ljubić - Radnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana