Da je znao šta slijedi, čuveni Hrvat ovo nikad ne bi radio na tribini tokom Bajern - Dinamo 

Agencije
Da je znao šta slijedi, čuveni Hrvat ovo nikad ne bi radio na tribini tokom Bajern - Dinamo 

Fudbaleri Dinama iz Zagreba pretrpili su istinski debakl u Minhenu u prvom kolu Liše šampiona, gde ih je Bajern savladao sa ponižavajućih 9:2. Već poslije prvog poluvremena bilo je 3:0 za Bavarce, da bi početkom drugog poluvremena Dinamo odjednom i potpuno neočekivano brzo smanjio na 3:2 imao još jednu šansu, a onda potop.

Bruno Petković pogodio je u drugom poluvremenu za nadu DinamaTakuja Ogivara je tu nadu potpuno rasplamsao samo minut kasnije, da bi Marko Pjaca, samo nekoliko minuta kasnije, imao priliku za novi, treći pogodak za izjednačenje ali je bio neprceizan. Bio je to kratak period u kojemu je Dinamo bio živ na Alijanc Areni, kako pišu Sportske novosti, a onda je Bajern prebacio u višu brzinu i do kraja rasturio “modre”.

U tih nekoliko trenutaka kada su igrači hrvatskog šampiona davali golove, pesma njihovih navijača na Alijanc Areni bila je veoma glasna, svi su bili u transu, a među njima i poznati hrvatski as Vedran Ćorluka.

 Kao što vidite u snimku iznad, popularni "Čarli" burno je proslavio pogodak i pridružio se pesmi navijača, ali onda je usledio nestvaran sunovrat Dinama i poraz koji će crnim slovima ostati upisan u istoriji maksimirskog kluba.

 

 

Svi smo mi Čarli nakon gola za 3-2 pic.twitter.com/xWMQ80VTLD

— Bryce Harper (@bryce_dzg) September 17, 2024

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana