Čukarički gost Fjorentine: Zašto ne bi iznenadili

G.S.
Čukarički gost Fjorentine: Zašto ne bi iznenadili

FIRENCA - Fudbaleri Čukaričkog gosti su Fjorentine večeras od 21 čas u meču trećeg kola Lige konferencija. "Bijelo-crni" su već odigrali dva meča u F grupi, poraženi su od Ferencvaroša u Budimpešti (1:3) i Genka u Leskovcu (0:2). Duel na stadionu "Artemio Franki" takođe će biti veliki izazov za "brđane".

 - Idemo dalje, ne osvrćemo se nazad. Znamo da jedan pozitivan ishod menja situaciju u našu korist. Vredno treniramo, imamo odličan skup kvalitetnih igrača, atmosfera u svlačionici je i dalje na vrhunskom nivou. Bilo bi dobro da nam se za sve promašaje vrati u Evropi - rekao je najiskusniji u timu Čukaričkog, golman Nemanja Belić.

Jasno je da će Fjorentina biti veliki favorit protiv Čukaričkog, ali Brđani ne žele da se predaju.

- Lepo je igrati u Evropi, ovo su sad utakmice za uživanje. Neće biti treme, Fjorentina je kruna karijere za svakog od igrača. Teško da je neko osim Ognjena Vranješa i Luke Adžića igrao veće utakmice. Nema potrebe za strahom, imali smo ga protiv Genka i Olimpijakosa, tu školu smo naučili. Zbog prevelikog respekta prema rivalu olako smo primili dva gola, posle smo zaigrali bolje, ali nismo imali ni dovoljno sreće. Dešavaju se iznenađenja u evropskim mečevima, zašto Čukarički ne bi kreirao jedno u narednom periodu - upitao se Belić.

Oba trenera Vinćenco Italijano i Igor Matić nemaju većih kadrovskih problema pred ovaj duel. Kod Italijana odsutan je povrijeđeni Dodo, dok će kod gostiju iz istog razloga izostati napadač Ze Mario.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana