Četvrtfinale Kupa Republike Srpske: Kozara na “Đolovima”

D. P.
Četvrtfinale Kupa Republike Srpske: Kozara na “Đolovima”

BANjALUKA - Tri utakmice četvrtfinala Kupa Republike Srpske “Dr Milan Jelić” biće odigrane danas od 13.30 časova, a možda i najinteresantniji dvoboj biće onaj u Kozarskoj Dubici, gdje će na stadionu “Đolovi” Borac ugostiti Kozaru iz Gradiške.

Dubičanima baš i ne cvjetaju ruže u šampionatu Republike Srpske, gdje su poslije odličnog starta, u kojem su u prvih šest kola osvojili deset bodova, ušli u seriju loših rezultata. Tako su u posljednjih osam kola osvojili samo dva boda i na pretposljednjoj su poziciji, a novi šef stručnog štaba Slobodan Starčević nedavno je preuzeo ekipu i trebaće mu vremena da stvari posloži na svoje mjesto. S druge strane, dvostruki osvajač Kupa RS, Kozara, koja je tri puta bila pobjednik ovog takmičenja (1994, 2000. i 2001. godine) nalazi se u gornjem dijelu tabele i pred ovaj susret je blagi favorit.

U ostalim susretima se sastaju: Tekstilac (Derventa) - Zvijezda 09 (etno-selo Stanišići), Podrinje (Janja) - Sutjeska (Foča). Sinoć su igrali: Radnik (Bijeljina) - Sloga (Doboj).

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana