Čelnici Milana zainteresovani za srpskog reprezentativca

Tanjug
Čelnici Milana zainteresovani za srpskog reprezentativca

MILANO - Čelnici sedmostrukog prvaka Evrope Milana zainteresovani su za kupovinu fudbalskog reprezentativca Srbije Strahinje Pavlovića, objavio je danas renomirani italijanski sportski dnevnik "Gazeta delo Sport".

Vijest stiže samo dan pošto su mediji u Engleskoj objavili da su čelnici premijerligaša Brentforda zainteresovani za 23-godišnjeg defanzivca Salcburga.

-Srpski centralni defanzivac iz Salcburga dao bi solidnost i sigurnost odbrani - navodi se u tekstu "Gazete" i ističe da bi Pavlović mogao da popravi odbranu Milana koja je u prošloj sezoni u svim takmičenjima primila čak 69 golova.

Dodaje se da je Pavlović ranije bio blizu prelaska u Lacio, ali da je posao propao jer mladi Srbin tad nije prošao ljekarske preglede.

Dodaje se da je, osim Milana, i Napoli, odnosno novi trener kluba Antonio Konte, takođe zainteresovan da angažuje Srbina.

-Pavlović je fizički jak (88 kilograma, 194 centimetra visine), ljevonog, mlad (rođen 2001), ali već sa popriličnim međunarodnim iskustvom (starter za Srbiju i ima 12 nastupa u Ligi šampiona u posljednje dvije sezone). Pavlović intrigira "rosonere" i zbog onog što može dati u sadašnjosti i u potencijalnoj budućnosti - ističe se u tekstu "Gazete" i dodaje da je cijena Pavlovića između 20 i 25 miliona evra.

U istom tekstu dodaje se da su u Milanu zainteresovani i za napadača madridskog Atletika Alvara Moratu (31), koji ima iskustvo igranja iz Serije A jer je bio član Juventusa.

Otkupna klauzula reprezentativca Španije iznosi 13 miliona evra, što je prihvatljiva suma za čelnike Milana, navodi list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana