BSK afirmiše mlade igrače

Darko Dragičević
BSK afirmiše mlade igrače

BANjALUKA - Novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba BSK Zoran Dragišić, izvršio je prozivku igrača .

Na prvom okupljanju bilo je 16 prisutnih fudbalera i to: golmani Rastko Opalić, Petar Ćetojević, te igrači:

Dejan Javorac, Stefan Stojičić, Marko Kujundžić, Marko Pušić, Petar Samardžija, Stefan Đurić, Pavle Mačkić, Boro Erić, Mirko Đaković, Sergej Bogdanić, Benjamin Delkić, Srđan Janjetović, Sergej Gajić i Danilo Moconja.

Opravdano odsutan je bio Nebojša Runić.

-U prvenstvo ulazimo sa znatno podmlađenim timom koji želimo da afirmišemo, bez obzira što na kraju sezone ispada šest klubova iz Prve lige Republike Srpske.

Za mene je uvijek izazov da radim sa mladim igračima i veliko zadovoljstvo. Očekujem od vas, kada izađete na trening i kada igrate utakmicu maksimum, a ako imate bilo kakve probleme ili ste nezadovoljni, te nesuglasice riješite sa upravom i čelnim ljudima kluba.

Ja želim zadovoljne i igrače koji će uvijek da budu na maksimumu. Prvi trening odradićemo sutra, tokom narednih dana priključivaće nam se još neki igrači, a od ponedeljka bi trebalo da startujemo u punom kapacitetu – istakao je Zoran Dragišić, trener BSK-a.

Njemu će u stručnom štabu pomagati pomoćni trener Denis Malešević, kondicioni trener Aleksandar Munjiza i trener golmana Almir Džonlić. „Romantičari“ će cjelokupne pripreme odraditi u Banjaluci, a zakazane su i četiri utakmice.

Prvi test BSK će imati 13. jula protiv Laktaša, sedam dana kasnije rival je gradski rival Željezničar, a 27. jula umjesto Slobode iz Novog Grada protivnik će da bude Borac iz Kozarske Dubice. Generalna proba zakazana je za 3. avgust, a ime protivnika biće naknadno saopšteno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana