Borik MaxBet 2023 – Od četvrtka do ponedjeljka borba za trofej u malom fudbalu

G.S.
Borik MaxBet 2023 – Od četvrtka do ponedjeljka borba za trofej u malom fudbalu

Uzbudljiva borba za prestižni trofej Borik MaxBet 2023 i 23.000 KM kreće od danas, obećavajući gledaocima nezaboravne trenutke malog fudbala.

 Turnir, koji okuplja vrhunske ekipa iz cijelog regiona, održava se od 25. novembra do 25. decembra.

Raspored događanja:

1/8 finala – 21. i 22. decembar od 16:30 časova

Prvi udarci završnice će odjekivati terenom u četvrtak i petak, dok će se ekipe boriti za svoje mjesto u četvrtfinalu. Očekujte neizvjesne mečeve i dinamične trenutke dok fudbaleri daju sve od sebe kako bi ostvarili prolazak dalje.

1/4 finala – 23. decembar od 16:00 časova

Subota će donijeti još uzbuđenja, jer će se borba za polufinale zahuktati. Očekujte brze akcije, strateške poteze i uzbudljive golove dok se ekipe budu suočavale s izazovima protivnika.

Polufinale – 24. decembar od 11:00 časova

Nedjelja će biti dan odlučujućih trenutaka, jer će se najbolje ekipe suočiti u polufinalu. Gledaoci će imati priliku svjedočiti vrhunskom malom fudbalu i vidjeti koje će se ekipe izboriti za mjesto u finalu.

Finale – 25. decembar od 15:00 časova

Ponedjeljak će kulminirati u spektakularnom finalu, gdje će se najbolje ekipe boriti za naslov šampiona Borik MaxBet 2023. Očekuje nas vrhunski mali fudbal i napeta atmosfera dok se ekipe budu suočavale u posljednjem obračunu turnira.

Borik MaxBet 2023 obećava fudbalski spektakl koji će oduševiti ljubitelje ovog sporta širom regiona. TV prenos polufinala i finala seniora i ove godine će biti na Arena sport TV.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana