Borac preuzeo prvo mjesto

Darko Dragičević
Borac preuzeo prvo mjesto

ŠIROKI BRIJEG - Borac je lider Premijer lige BiH! Banjalučani su na gostovanju savladali Široki Brijeg 2:0 , nanijeli im prvi poraz u sezoni i preuzeli prvu poziciju.

Borac je odigrao veoma kvalitetan meč u kojem je u potpunosti zatvorio igru rivala a koristio svoje šanse, te duel vodećih ekipa riješio za samo tri minute.

Banjalučani su u petom minutu došli do prednosti. Jovo Lukić je odlično reagovao nakon ubacivanja Vasilija Terzića iz prekida. Ubrzo su gosti udvostručili prednost. Sjajan napad Borca krunisao je Damir Hrelja. Ovo je njegov drugi gol u drugom nastupu za banjalučki tim.

Nakon toga Borac je u potpunosti neutralisao igru domaćih. Zaustavljeni su Tomić i Čavar pa Široki u prvih 45 minuta nije imao opasnijih prilika.

U nastavku su domaći izvršili tri izmjene i zaprijetili su nakon kornera, ali je na pravom mjestu bio David Čavić koji je izbacio loptu sa gol linije. Bilo

Nakon toga nije bilo uzbuđenja do 83. minuta kada je Srđan Grahovac šutirao iz slobodnog udarca, no rezultat se nije mijenjao.

Borac je na ovom meču nosio crni flor na dresu. Banjalučani u narednom kolu dočekuju Velež (nedjelja ,20.45).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana