Borac ostvario maksimalan učinak na startu

D. D.
Borac ostvario maksimalan učinak na startu

KOZARSKA DUBICA - Povratnik u prvoligaško društvo Borac iz Kozarske Dubice ima maksimalan učinak nakon dva kola.

Trener Rade Drvenica ističe da je zadovoljan startom u Prvoj ligi Republike Srpske.

- Iskreno, ovo smo pomalo i očekivali. Na vrijeme smo formirali igrački kadar, odradili zaista kvalitetne pripreme, tako da smo potpuno spremni ušli u šampionat i rezultati rada se već vide. Zadovoljan sam ne samo zbog rezultata i dviju pobjeda već i zbog načina na koji smo došli do njih, jer smo igrali onako kako smo planirali i kako smo trenirali - istakao je trener Drvenica.

Borac je uspio u prva dva kola da sačuva i mrežu te je ostvario dvije pobjede sa po 2:0.

- Imali smo malo i sreće u tom segmentu. Ono što me raduje je da sigurno možemo da igramo još bolje i da ima prostora za napredak. Naš cilj u ovoj povratničkoj sezoni je da budemo u gornjem dijelu tabele, tako da će ove pobjede dosta značiti za samopouzdanje ekipe. Sigurno je mnogo lakše kad u prvenstvo uđete na ovakav način jer tim igra sigurnije, čvršće i vjerujem da ćemo tako nastaviti - poručio je trener Borca.

Ono što je primjetno nakon dva kola je da će ove sezone prvenstvo Republike Srpske biti veoma izjednačeno.

- Liga će zaista biti zahtjevna i mislim da, za razliku od ranijih sezona, neće biti ekipa koje će prerano otpasti i imati slab bodovni saldo. Mislim da će se zaista voditi velika borba za titulu, ali i za opstanak. Djeluje mi da su se rivali pojačali, ozbiljnije shvatili ovo takmičenje, tako da će sezona biti veoma uzbudljiva. Već na startu je bilo nekih iznenađenja koja su pokazala da su ekipe ujednačene - istakao je na kraju Drvenica.

Borac će u narednom kolu gostovati u Banjaluci i odigraće meč protiv Željezničar Sport tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana