Borac igra na Svesrpskom kupu

Milan Zubović
Borac igra na Svesrpskom kupu

BANjALUKA - Uprava Rukometnog kluba Borac oglasila se saopštenjem u kojme je istakla da će igrati kontrolne utakmice pred početak sezone dok je istovremeno potvrdila i da će nastupiti na Svesrpskom kupu. Saopštenje prenosimo u cijelosti.

- Poštovani članovi, prijatelji i simpatizeri našeg kluba. U svjetlu trenutne situacije koja je nastala uslijed slabog punjenja planiranog budžeta za sezonu 2023/24, željeli bismo da vas obavijestimo o naporima koje preduzimamo kako bismo sačuvali našu ekipu i klub, te omogućili nastavak takmičenja.

Zadovoljstvo nam je da naglasimo da su se mnogi pojedinci, institucije i društveno odgovorne kompanije već javili sa ponudama podrške, što nam uliva nadu za bolje sutra.

Sa nadom da će se sva obećana podrška realizovati, uspjeli bismo da prebrodimo prvi talas krize i sa optimizmom očekujemo početak prijateljskih utakmica, kao i Svesrpskog kupa.

Naša ambicija je da obezbijedimo sve što je potrebno za normalno funkcionisanje kluba, uključujući blagovremeno plaćanje naših igrača, članova stručnog štaba i dobavljača.

Ovo je osnovni preduslov za očuvanje našeg sportskog bisera i njegovo daljnje rezultatsko i organizaciono napredovanje.

Hvala predsjedniku Rukometnog saveza Republike Srpske Marinku Umičeviću kao i svima koji su do sada pružili podršku našem klubu. Uvjeravamo vas da radimo naporno kako bismo prevazišli izazove koji su pred nama i nastavićemo da se borimo za uspjeh u svim takmičenjima - navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana