Borac dobio nove direktore

D.D.
Foto: GS

BANjALUKA - Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac imenovao je nove direktore na svojoj prvoj sjednici.

Za direktora kluba imenovan je Aleksandar Mićić koji je bio koordinator omladinske škole, novi sportski direktor je bivši kapiten kluba Oliver Jandrić. 

Dužnost direktora za prodaju i marketing obavljaće Dejan Ćato, dok će njegov zamjenik biti Mirko Vujinović.

Aleksandar Mićić je bio koordinator omladinske škole pod čijom palicom je osvojena titula u juniorskoj Premijer ligi i izboren plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

-Ovo imenovanje je čast i odgovornost. Želimo da unaprijedimo klub. Znam kako on funkcioniše jer sam dugo tu. Daćemo sve od sebe da Borac ostvari još bolje rezultate u budućnosti poručio je Mićić.

Oliver Jandrić je 14 godina nosio crveno-plavi dres, te bio prvi čovjek omladinske škole. Sad dolazi na poziciju sportskog direktora

- Prvi cilj je da zadržimo trenutno poziciju i da izborimo Evropu. Potom ćemo sjesti sa šefom stručnog štaba Vinkom Marinovićem, napraviti analizu i razmišljati o pojačanjima najavio je Jandrić.

U posljednjem periodu trener Marinović je davao veću šansu mladima a kako je Borac najavio naredne sezone napad na titulu, pitanje je kako spojiti te dvije stvari.

-Trener Marinović ima sjajan osjećaj oko uvođenja mladih. Imali smo sjajnu saradnju a naši mladi igrači su u prvom timu zato što imaju kvalitet i treba da nastave da se dokazuju

Direktor prodaje i marketinga biće Dejan Ćato, čiji prvi zadatak će biti

-Zaista mi je zadovoljstvo što sam postao član ovog tima. Marketing je moja specijalnost. Sa strane promocije i izgradnje brenda smatram da mogu pomoći. Naš je cilj da privučemo što više navijača i da pravimo priču prije tokom i nakon utakmice. Imamo brojne ideje. Već smo za prvi meč spremili iznenađenja iako smo imali kratak period za rad- dodao je Ćato.

Dio prihoda sa derbi utakmice protiv Zrinjskog (subota, 1830 časova) biće uplaćen za liječenja Darije Karanović,koja se bori sa karcinomom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana