Borac angažovao Đajića

Milan Zubović
Borac angažovao Đajića

BANjALUKA - Odlične igre u juniorskoj selekciji Borca nisu ostale nezapažene pa je Pavle Đajić potpisao prvi profesionalni ugovor sa klubom iz Platonove.

- Za mene je velika čast što sam potpisao ugovor sa svojim Borcem i što sam priključen prvotimcima. Presrećan sam i drago mi je što je čelni ljudi kluba prepoznali moj rad i odricanje.

Sada je sve na meni. Nadam se da ću se izboriti za svoje mjesto u ekipi - rekao je Đajić koji igra na poziciji desnog krila, a rođen je 3. avgusta 2006. godine. Pavle je fudbal počeo da trenira sa šest godina u banjalučkom Željezničar Sport Timu, a sa "predgrađa" je otišao na Gradski stadion. U "crveno-plavim" redovima izbrusio je svoj talenat.

- Omladinsku školu FK Borac krasi veoma dobar rad u svima selekcijama. Mnoštvo je talentovanih igrača i ja sam uvjeren da će uskoro neki od njih krenuti mojim stopama, te da će, vrlo brzo, postatio dio seniorskog pogona - dodao je Đajić koji će priključiti seniorskom pogonu već s prvim treningom za nastavak sezone zakazanim za 10. januar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana