Bojan Batar najnovije pojačanje dobojske Sloge: Jedva čekam da se vratim na teren

Miloš Vasiljević
Bojan Batar najnovije pojačanje dobojske Sloge: Jedva čekam da se vratim na teren

DOBOJ - Stameni štoper Bojan Batar najnovije je pojačanje dobojske Sloge, a u timu sa stadiona “Luke” biće veliko pojačanje u defanzivnoj liniji ekipe ove sezone.

Bivši fudbaler Borca, bijeljinskog Radnika i Krupe posljednjih 20 dana radio je sa timom koji sa klupe predvodi Vlado Jagodić, a paraf na vjernost klubu za tekuću sezonu znak je da iskusni strateg na njega ozbiljno računa.

Batar ističe za “Glas Srpske” da je Sloga jedna dobro posložena ekipa te da mu je drago da je postigao dogovor sa klubom iz Doboja.

- Polako ulazim u formu, hvatam ritam pa se nadam da ću uskoro biti 100 odsto spreman da pomognem ekipi, a u kojoj u svakoj liniji imamo odlične igrače. Teren je moje prirodno stanište, tu se najbolje osjećam pa jedva čekam da se nakon povrede još iz perioda kada sam igrao u Krupi vratim na “zeleni tepih” - kazao je Batar.

Dobro je poznato da je sa trenerom Vladom Jagodićem sarađivao još iz premijerligaških dana u Bijeljini i to sa puno uspjeha, nešto slično priželjkuje i u Doboju.

- Poštujem način rada trenera Jagodića, u Radniku smo odlično sarađivali, tako da mislim da će sve biti u najboljem redu i sada. Drago mi je da sam došao u Slogu, jer Doboj živi za klub, a mi treba to sve da vratimo na terenu dobrim partijama - dodao je Batar.

Kako kaže, nisu mu ni igrači u Slogi nepoznanica, sa većinom se zna i privatno, protiv nekih je i igrao pa adaptacije na novu sredinu nije trajala dugo.

- Dosta je novih igrača, većinu znam, a sa dosta njih sam igrao i ranije. Treba nam malo i vremena, ali mislim da ćemo tek pokazati koliko možemo. Ambicije kluba su jasne, to je stabilan premijerligaš te da se ne dovodi u pitanje borba za opstanak - rekao je Batar.

Povreda

Bojan Batar ističe da ga je u prethodnoj sezoni kada je nosio dres Krupe povreda odvojila od terena.

- Napravio sam pauzu, zbog teške povrede, u pitanju je bila metatarzalna kost stopala, ali hvala Bogu imao sam operaciju u Novom Sadu i sada sam dobro. Bio je to veoma težak period za mene, ali jednostavno na to se ne može uticati, sada je sve u najboljem redu i spreman sam za novi izazov - kazao je Batar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana