Bivši napadač Sloge ima novi klub

D.D.
Bivši napadač Sloge ima novi klub

DOMŽALE- Dosadašnji napadač dobojske Sloge Mario Krstovski ima novi klub. On je potpisao ugovor u Sloveniji i predvodiće napad Domžala. 

Sportski direktor kluba je Senijad Ibričić koji je zadovoljan što je klub doveo kvalitetnog napadača . Nekadašnji omladinski reprezentativac Sjeverne Makedonije ponikao je u Vinici. U domovini je igrao za Horizont Turnovo, Akademiju Pandev, Rabotnički i Makedoniju, a u Bosni i Hercegovini Zrinjski Mostar, Leotar Trebinje i prošle sezone Slogu.

Na 24 utakmice prvenstva BiH postigao je devet golova i upisao pet asistencija. Time je pomogao timu da toliko željeni ostanak među elitom.

-Moj zadatak u Domžalama je jednostavan. Došao sam da postižem golove i nadam se da ću u tome biti uspešan. Zeni Husmani mi je rekao mnogo lijepih stvari o klubu. To mi je olakšalo donošenje odluke. U protekloj takmičarskoj godini bio sam napadački raspoložen, što znači da će mi svakako biti lakše da mijenjam sredinu, upoznajem nove saigrače. Daću sve od sebe da opravdam poverenje uprave. Mogu da pomognem ekipi od rekao je Krstovski.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana