Bijeljinski tim počeo s pripremama: Radnik cilja vrh

D. D.
Bijeljinski tim počeo s pripremama: Radnik cilja vrh

BIJELjINA - Fudbalski klub Radnik u novu sezonu ulazi osjetno pojačan i sa ciljem da se bori za vrh u prvenstvu Republike Srpske. Trener Velibor Đurić je na prvom okupljanju imao 21 igrača koji imaju ugovore, dok su tu još neki fudbaleri na probi.

Od prošlosezonske ekipe su ostali: Nikola Lakić, Dalibor Mitrović, Aleksandar Vasić, Marko Despotović, Pavle Maletić, Marko Perišić, Dragan Matković, Aleksandar Maksimović, Milan Gavrić, Dragan Došlo, Dušan Ristić, juniori Stefan Josipović, Žarko Perković, Nemanja Marić, Stefan Oplakan.  Bijeljinski klub je doveo i nekoliko novih igrača, a među njima su i dva internacionalca. To su Natan Kruz koji je već nastupao u ligi BiH za Olimpik i Sarajevo te Adešina Fatai bivši član Željezničara, koji je prošle sezone igrao u GOŠKU. Tu su i napadač Milorad Albijanić, bivši član Leotara koji je igrao za Sim Bau, zatim kapiten Laktaša Mihajlo Amidžić, iskusni Slaven Stjepanović te lijevi bek Savo Veljkić (Kozara , Drina). Trener Velibor Đurić je produžio ugovor.

- Pred nama je dosta posla jer imamo veliki broj novih igrača. Prvu sedmicu treniraćemo u Dvorovima, zbog radova na našem glavnom i pomoćnim terenima. U planu je da odigramo dvije prijateljske utakmice prije polaska na pripreme u Palama od 20. do 30. jula. Tokom boravka na Palama odigraćemo tri utakmice, a po povratku u Bijeljinu planirana je generalka (5. ili 6. avgust) na našem stadionu - izjavio je Đurić.

Predsjednik Nedeljko Ćorić najavio je da će ekipa imati sve uslove.

- Dio ste projekta koji je predodređen na uspjeh. Ne govorim napamet, jer znam koga smo doveli, a koga zadržali i kakvu smo ekipu formirali. Od uprave na čijem sam čelu možete očekivati maksimalnu podršku, a jedino što tražimo od vas jeste maksimalna posvećenost i borba do posljednjeg atoma snage za plavi dres - poručio je Ćorić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana