Baštić: Željezničar može puno bolje

D.D.
Baštić: Željezničar može puno bolje

BANjALUKA – Željezničar Sport tim je ostvario prvu pobjedu u novoj sezoni lige Republike Srpske. Na svom Predgrađu su savladali Borac iz Kozarske Dubice 3:1, a junak trijumfa i igrač kola svakako je bio povratnik Staša Baštić.

Staša Baštić donio prvi trijumf ekipi sa Predgrađa. Ovaj igrač je inicirao preokret svojim golovima u 68. i 74.minutu da bi trijumf potvrdio Adonis Bilal.

-Izuzetno važna pobjeda za nas. Nismo najbolje krenuli u novom šampionatu i vjerujem da će ovaj trijumf da bude prekretnica. Nismo najbolje krenuli ni na utakmici protiv Borca, odigrali smo loše u prvom dijelu. Oni su došli do prednosti, ali smo u drugom dijelu zaigrali puno bolje i na kraju ostvarili trijumf što je za  nas najvažnije. Srećan  sam zbog svojih  golova, ali sigurno da je mnogo bitnija naša pobjeda – istakao je Baštić.

Odlični fudbaler se vratio u Željezničar nakon što je igrao za  premijerligaša Slogu iz Doboja, te šampiona Republike Srpske Radnik. 

Ističe da sadašnja ekipa ima kvalitet koji će sigurno da pokaže u narednim mečevima.

-Siguran sam da možemo puno bolje da igramo. Nismo dobro počeli šampionat, imamo novih igrača i treba nam vremena da se uigramo. Pored mene, tu su Luka Malić i David Čolić koji imaju premijerligaško iskustvo. Takođe, naši mladi igrači su veoma kvalitetni pokazali su to ranijih sezona tako da vjerujem da ćemo da budemo sve bolji kako vrijeme bude odmicalo. Iako smo mi povratnici u tim i znamo sistem rada trenera Branislava Krunića ipak nam treba malo  vremena da sve to bude kako je stručni štab zamislio – dodao je Baštić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana