Baraž za Omladinsku Premijer ligu BiH: Sloga u eliti

G.S.
Baraž za Omladinsku Premijer ligu BiH: Sloga u eliti

ZVORNIK - Fudbaleri dobojske Sloge savladali su Slaviju iz Istočnog Sarajeva sa minimalnih 1:0 u finalu baraža za ulazak u Omladinsku Premijer ligu BiH.

Susret koji je odigran na neutralnom terenu, odnosno na Gradskom stadionu u Zvorniku odlučen je već u devetom minutu kada je mrežu ekipe iz Istočnog Sarajeva zatresao Đorđe Nikić. Uz njega junak u redovima dobojske ekipe bio je svakako golman Dragiša Kuzmić koji je imao nekoliko fantastičnih intervencija. 

Trebalo bi naglasiti da je ekipa Sloge, koju predvodi trener Arnes Handžić završila kompletno prvenstvo uključujući i završnicu Omladinske lige BiH sa samo jednim porazom i jednim neriješenim rezultatom, a sve ostalo su bile pobjede. Ne treba zaboraviti da su Dobojlije nedavno i osvojili Kup Republike Srpske “Dr Milan Jelić” u konkurenciji juniora pošto su poslije boljeg izvođenja penala savladali Krupu.

Mora se istaći da vremenski uslovi u Zvorniku nisu išli naruku mladim fudbalerima, jer je živa na termometru u vrijeme početka utakmice pokazivala čak 35 stepeni Celzijusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana