Banjaluka kup – „Spartanac trofi“: Stižu Zvezda, Partizan, Udineze...

D. Kondić
Banjaluka kup – „Spartanac trofi“: Stižu Zvezda, Partizan, Udineze...

BANjALUKA – Muški i Ženski fudbalski klub Spartak iz Banjaluke biće domaćini sedmog po redu međunarodnog turira Banjaluka kupa – „Spartanac trofi“, koji će se održati na terenima OFK Spartaka od 21. do 23. aprila.

Na turniru 2011. godišta učestvovaće 16 ekipa podijeljenih u četiri grupe.

U „plavoj“ su: beogradski Partizan, mađarski Seol, Tekstilac iz Dervente, te banjalučki BSK. „Crvenu“ grupu čine: Crvena zvezda, Široki Brijeg, Varaždin i domaćin OFK Spartak.

U „žutoj“ grupi su: Udineze iz Italije, Voždovac, još jedna ekipa domaćina, te teslićki Proleter.

U „zelenu“ grupu su smješteni: Domžale iz Slovenije, Sarajevo, subotički Spartak i banjalučki Borac. Predsjednik OFK Spartka Aleksandar Vrhovac ubijeđen je da će svi uživati u spektaklu.

-Nakon pauze prouzrokovane pandemijom virusa korona, vrijeme je za novi spektakl, koji će okupiti najjača fudbalska imena iz regije i okoline. Vjerujem da ćemo svi uživati – rekao je Vrhovac. 

Direktor turnira Igor Vrhovac istakao je činjenicu da je ovo prvi turnir koji klub organizuje povodom Dana grada Banjaluka. 

- Imamo ukupno šest vikenda tokom kojih će se odrćati naši turniri, završno sa turnirom djevojčica. Dolazi nam naš prijatelj Dušan Basta, te još nekoliko „zvučnih“ gostiju, ali i preko 250 dječaka sa strane, uz njih doće i roditelji i ostali koji ih prate, tako da će i naš grad profitirati od ove priče – istakao je Vrhovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana