Banjalučka pivara i FSS nastavili saradnju: Idealna kombinacija hladan "Nektar" i dugo ljeto

Dejan Kondić
Foto: Pivara

BANjALUKA – Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, Banjalučka pivara će preko fudbalske reprezentacije Srbije biti i na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Piće se "Nektar" pivo i u u Njemačkoj od 14. juna do 14. jula. Saradnja Banjalučke pivare i Fudbalskog saveza Srbije produžena je za još tri godine. Nadamo se da ćemo ove godine, dok ispijamo hladan "Nektar" imati dugo reprezentativno ljeto. To je istakao i prvi čovjek Banjalučke pivare, Ilija Šetka.

- Jako smo ponosni na podršku FSS. U susret EP uradili smo i limitiranu seriju limenki sa slikama naših reprezentativaca i mislim da će one biti omiljeni među navijačima. Otkako smo uz FSS nismo propustili nijedno veliko takmičenje. Naš slogan je: "Uz 'Nektar' lako je" - rekao je Šetka.

I generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović nije krio zadovoljstvo, nakon produžetka saradnje sa banjalučkim brendom. 

- Hvala Banjalučkoj pivari na saradnji i na poverenju. Mi smo pobednički tim. Jako dobro znamo koliko reprezentacija Srbije znači navijačima z Srpskoj i zato smo ovde u centrali Pivare. Računamo na podršku navijača iz Spske na Evropskom prvenstvu - istakao je Šurbatović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana