Banjalučanin na meti grčkog velikana: Almerija ne da Babića

G.S.
Banjalučanin na meti grčkog velikana: Almerija ne da Babića

ALMERIJA – Fudbalski reprezentativac Srbije i član španske Almerije Srđan Babić nalazi se na meti grčkog Olimpijakosa. "Crveno-bijeli" su prema španskim medijima ponudili tri miliona evra na ime obeštećenja, ali je španski tim tu ponudu odbio.

Babić je imao odličnu sezonu u dresu španskog tima i pored sjajne defanzive stigao je da se upiše i u strijelce te pomogne timu da izbori opstanak u elitnom rangu. Njegove dobre partije skrenule su pažnju grčkog velikana koji je želio da pojača svoju odbranu te da dovede reprezentativca Srbije. Reprezentativac Srbije je prošle sezone bio standardni član ekipe i uz to jedan od najbolje ocijenjenih defanzivaca u takmičenju.

Ipak u Almeriji nisu zadovoljni obeštećenjem. Banjalučanin ima važeći ugovor i već je na pripremama ekipe, a navodno je klub tražio puno veće obeštećenje kada je zainteresovan bio Kristal Palas, kao i dva tima iz Španije. Almerija traži najmanje pet miliona evra. Pregovori dva kluba ipak nisu prekinuti i moguće je da atinski klub uputi i drugu izdašniju ponudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana