Banjalučani zaustavljeni u polufinalu na Zlatiboru

G.S.
Banjalučani zaustavljeni u polufinalu na Zlatiboru

ZLATIBOR - Fudbaleri Partizana osvojili su "Kup prijateljstva" na Zlatiboru nakon što su savladali Osijek u finalu rezultatom 3:2. Upravo je beogradski tim zaustavio banjalučki Borac i savladao ga u polufinalu 2:0.

Trener Borca Zoran Dragišić pohvalio je svoje izabranike za nastup na ovom turniru, gdje su jedine golove primili upravo u ovom meču.

- Moji momci su mali supermeni. Odigrati u pet dana četiri utakmice, i to dvije protiv Partizana, te po jednu protiv Maribora i Akademije Pandev, mislim da ni zahtjevnije ekipe sa jačom kondicijom ne bi mogle da izdrže. Zato im skidam kapu i za mene su moji lični pobjednici. U polufinalu je presudila širina igračkog kadra, oni imaju 22 igrača istog kvaliteta. Mi smo dali sve od sebe i mislim da smo dostojno reprezentovali i svoj klub i grad i mogu da budem ponosan na naše momke. Tražili smo svoje šanse na čitavom turniru kroz kontre i polukontre, međutim, za to je potrebna brzinska izdržljivost. Znamo koliko je potrebno za odmor, za rekuperaciju od takvih trčanja. Polufinale je, realno, uspjeh - istakao je Dragišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana