Bajern čeka Lacio, PSŽ gostuje Real Sosijedadu

Tanjug
Bajern čeka Lacio, PSŽ gostuje Real Sosijedadu

Fudbaleri Bajerna dočekaće večeras od 21 sat u Minhenu ekipu Lacija u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Fudbaleri Lacija su u prvom meču, koji je odigran 14. februara u Rimu, pobijedili Bajern rezultatom 1:0.ž

Bajern je u međuvremenu odigrao tri meča u Bundesligi, a zabilježio je po jednu pobjedu, remi i poraz. Klub iz Minhena se trenutno nalazi na drugom mjestu na tabeli Bundeslige sa 10 bodova manje od prvoplasiranog Bajera iz Leverkuzena.
    Fudbaleri Lacija su poslije pobjede nad Bajernom u osmini finala LŠ odigrali četiri meča u Seriji A, a ostvarili su samo jednu pobjedu uz čak tri poraza. Lacio se trenutno nalazi na devetom mjestu na tabeli italijanskog prvenstva sa 40 bodova.

Fudbaleri Real Sosijedada igraće večeras od 21 čas u San Sebastijanu sa ekipom Pari Sen Žermena u revanš meču osmine finala LŠ. PSŽ je u prvom meču, koji je odigran 14. februara, na svom terenu slavio rezultatom 2:0.

Real Sosijedad se nalazi na sedmom mjestu na tabeli La Lige sa 40 bodova. Klub iz San Sebastijana je na posljednja četiri meča u svim takmičenjima zabilježio jedan remi uz tri poraza.

PSŽ je prvi na tabeli francuskog prvenstva sa 55 bodova, a na posljednja tri duela u domaćem prvenstvu klub iz Pariza je ostvario jednu pobjedu uz dva neriješena rezultata.

Šampion Francuske će na utakmici u Španiji igrati bez Milana Škrinjara, Markinjosa, Lavina Kurzave, Danila Pereire i Presnela Kimpembea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana