Bahar: Zvezdina istorija impresivna, zajedno možemo da napravimo velike stvari

Tanjug
Bahar: Zvezdina istorija impresivna, zajedno možemo da napravimo velike stvari

BEOGRAD - Zvezda je klub sa impresivnom istorijom, bogatom tradicijom i velikim brojem trofeja i uvjeren sam da zajedno možemo da napravimo velike stvari, posebno da napravimo iskorak u Evropi, rekao je novi trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar.

Izraelski stručnjak predstavljen je danas na stadionu Rajko Mitić, nedavno je potpisao trogodišnji ugovor, a istakao je da ga je posebno impresionirala želja Zvezdinog rukovodstva i činjenica da je Zvezdan Terzić dva puta dolazio u Izrael.

-Znali su mnogo o meni, čak i da sam kao mali igrao tenis, pa sam se našalio da ću doći ako mi dogovore meč sa Novakom Đokovićem - otkrio je Bahar.

On je dodao da je filozofija njegove igre hrabrost, pamet i napad.

-Vjerujem u svoj DNK, koji se poklapa sa DNK Zvezde. Srećan sam što sam ovdje, jedva čekam da počnem sa radom - istakao je Izraelac i otkrio da odlično poznaje tim i da zna šta je potrebno uraditi za iskorak kojim bi navijači i rukovodstvo Zvezde bili zadovoljni. Kada su u pitanju pojačanja, Bahar je otkrio da je sa bivšim klubom Makabijem postigao džentlmenski dogovor da im "ne uzima" igrače, a na pitanje da li to važi i za bivše fudbalere izraelskog tima (Bogdan Planić) rekao je da neće o imenima.

-Da ne vjerujem u Zvezdu ne bih bio danas ovde. Razmišljam o narednim koracima. Rezultat je važan, ali do njega je potrebno mnogo rada i odricanja. Uvjeren sam da mogu da ispunim očekivanja, a od igrača očekujem hrabrost, trud i pamet. Daću sve od sebe kako bismo pobijedili svakog rivala, a ono što je bitno je da se nećemo obrukati ni protiv jednog rivala. Igrećemo napadački, ali nećemo zanemariti ni defanzivne obaveze - istakao je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana