Bahar poslije ispadanja: Biće teško da se podignemo

GS
Foto: Tanjug/AP

San Crvene zvezde i njenih navijača o proljeću u Evropi prekinuo je Jang Bojs, a kratku izjavu dao je trener crveno-bijelih Barak Bahar.

Švajcarski tim je kolo prije kraja grupne faze Lige šampiona savladao crveno-bijele sa 2:0 na svom stadionu i tako ostavio bez bilo kakve šanse klub iz Ljutice Bogdana da bude makar treći.

Poslije kiksa u Bernu, šef stručnog štaba Crvene zvezde, Barak Bahar, kazao je da neće biti lako da se ekipa podigne nakon eliminacije, piše Sportal.

Zvezda se promašajima oprostila od Evrope

– Igrali smo veoma dobro i stvorili veliki broj šansi, ali kada ne postignete gol, onda ga primite. Biće teško podići ekipu. Nismo igrali loše, ali sada moramo da vjerujemo da moramo da se podignemo i igramo bolje – rekao je Bahar.

Fudbaleri Crvene zvezde oprostili su se od daljeg takmičenja u Evropi nakon što su večeras poraženi od ekipe Jang bojsa rezultatom 2:0 u utakmici G grupe Lige šampiona.

Pred crveno-bijelima ostala je još jedna utakmica u posljednjem kolu, 13. decembra, u kojem dočekuju Mančester Siti, ali ona neće imati takmičarskog značaja.

Beograđani su ostali na samo jednom bodu, osvojenom u prvom susretu sa večerašnjim protivnikom kada je u Beogradu bilo izjednačeno, 2:2. Jang bojs sada ima četiri boda

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana