Piksi: Naravno da smo razočarani, ali …

Tanjug
Piksi: Naravno da smo razočarani, ali …

MINHEN - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je razočaran, kao i navijači eliminacijom sa Evropskog prvenstva, ali je dodao da su "orlovi" prvi put poslije 24 godine igrali na EP i da nisu "bogom dani da svakog pobede".

Na konferenciji za medije poslije remija (0:0) protiv Danske  upitan je da li postoji klauzula u njegovom ugovoru zbog koje bi mogao da napusti mjesto selektora prije vremena.

-Nije to pitanje za mene i ne postoji nikakva klauzula u ugovoru. Nemam čega da se stidim. Ali ovo što se nismo kvalifikovali, to je sport. Strahovit napredak u defanizivi, svakodnevno smo radili na tome i izgleda da smo uspeli. Nema razloga za tragediju, niti će ikada biti tragedija -rekao je Stojković.

Uslijedilo je pitanje o spornoj situaciji kad je Aleksandar Mitrović povučen za dres u šesnaestercu Danske.

-Teško je sa klupe videti i znati šta se tačno dogodilo. Video sam da se žalio. Znamo da se takve situacije dešavaju u fudbalu. Igrači ponekad osećaju i misle drugačije od sudija - istakao je Stojković.

Navijači su zviždali "orlovima" na kraju meča.

-Pa i ja sam nezadovoljan isto. Zahvalio bih se navijačima na velikoj podršci. Ne očekujete da nas dižu u nebo i da nas grle i ljube. Naravno da smo razočarani, ali Srbija je posle 24 godine na Evropskom prvenstvu, to što neko misli da smo bogom dani i da ćemo svakog da pobedimo, to su navijačke strasti. Pružili smo sve što smo mogli, ne možemo nikoga da krivimo - zaključio je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana