Piksi izvršio promjenu u posljednji čas

Telegraf
Piksi izvršio promjenu u posljednji čas

Fudbaleri Srbije od 15 časova na Alijanc areni igraju protiv Slovenije drugi meč grupe C na Evropskom prvenstvu, koja je vjerovatno najbitnija od svih kada je u pitanju potencijalni plasman u nokaut fazu.

Selektor Orlova Dragan Stojković Piksi najavio je dvije promjene u odnosu na startnu postavu sa meča protiv Engleske. To će biti Filip Mladenović umjesto Filipa Kostića, ali i Dušan Tadić, koga je selektor najavio od starta, najvjerovatnije umjesto Sergeja Milinković Savića.

Ali, kako saznaje "Telegraf", to ipak neće biti jedine promjene. Nemanja Gudelj će takođe ispasti iz startne postave, a umjesto njega će u igru od prvog minuta Ivan Ilić.

Ovo je možda i malo iznenađenje, ali Stojković očigledno želi od starta da napravi pritisak na Slovence i da ih napadne ofanzivnijom taktikom, pošto je Gudelj jedini pravi defanzivni vezni, dok Ilić ima ofanzivnije karakteristike, kao i ostatak veznog reda Orlova.

Jasna je ideja da Srbija kroz pas igru ima dominaciju, kao što je to bio slučaj u drugom poluvremenu utakmice protiv Engleske.

Dakle, startnih 11 Srbije za meč protiv Slovenije bi trebalo da izgleda ovako:

Rajković - Veljković, Milenković, Pavlović, Živković, Mladenović, Lukić, Ilić, Tadić, Vlahović, Mitrović.

Povezane vijesti:

Srbi pjevaju u Minhenu: Luka Dončić jedan je od nas (VIDEO)

Pred susret sa Slovenijom: Đoković ponovo podržao Orlove

Fudbaleri Srbije danas protiv Slovenije: Pobjeda za korak bliže osmini finala

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana