Petrović se vraća u Srbiju: Piksi mu dao dozvolu zbog najvažnije stvari na svijetu

GS
Foto: FSS

Srpski reprezentativac Đorđe Petrović je postao otac, te je selektor Dragan Stojković Piksi odlučio da mu dozvoli da se vrati u Srbiju.

Sjajna atmosfera je vladala na treningu reprezentacije Srbije uoči odlaska u Minhen i poseban dan za Đorđa Petrovića.

Selektor Dragan Stojković u dogovoru sa dvojicom najiskusnijih igrača, Dušanom Tadićem i Aleksandrom Mitrovićem, uz oduševljenje svih ostalih reprezentativaca, priredio je divno iznenađenje novopečenom tati. Na svijet je došla Dorotea Petrović, Orlovi su napravili špalir za tatu Đorđa, a onda mu, kao što običaji nalažu, iscjepali majicu, piše Sportal.

– Iako je u toku Evropsko prvenstvo, roditeljstvo je najvažnija uloga u životu. Hvala svima, drago mi je što sam ovdje sa vama, volio bih, naravno, da sam sa njima, ali Mister mi je dozvolio da skoknem poslije meča sa Slovenijom i vidim ih. Hvala vam, čast je i zadovoljstvo biti ovdje, ajmo da ostvarimo željeni rezultat -rekao je Đorđe Petrović poslije čega je uslijedio veliki aplauz saigrača.

Kasnije je Dragan Stojković Piksi odlučio da mu da dozvolu da se vrati u Srbiju, a mala Dorotea je dobila i dres Orlova sa svojim imenom na leđima.

Evropsko prvenstvo se igra u Njemačkoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana