Objavljen šokantan snimak s Evra, navijač se s tribina bacio na Ronalda (VIDEO)

GS
Objavljen šokantan snimak s Evra, navijač se s tribina bacio na Ronalda (VIDEO)

Nakon završetka sinoćnje utakmice između Gruzije i Portugalije na Evropskom prvenstvu u fudbalu koju je dobila selekcija s Kavkaza rezultatom 2:0, vidjeli smo i jednu strašnu scenu.

Jednu od glavnih uloga igrao je Kristijano Ronaldo koji je i utakmicu posljednjeg kola počeo od prve minute iako je Portugalija već bila obezbijedila prvo mjesto u grupi.

Naime, jedan navijač je žarko želio fotografiju ili potpis popularnog Portugalca, toliko da je u jednom trenutku uspio izmaći oku obezbjeđenja i popeti se na vrh tunela.

Navijač se odatle bukvalno bacio na Ronalda i pao u dubinu tunela. Pripadnici obezbjeđenja se u međuvremenu bacilo ispred Kristijana kako bi ga zaštitili i kako Portugalac ne bi bio povrijeđen zahvaljujući ovom šokantnom pokušaju.

Ni sam Ronaldo nije mogao vjerovati šta se događa i ukopao se u mjestu, a njegov pogled je dovoljno govorio da mu nije bilo nimalo prijatno.

Još uvijek nije poznato da li je momak koji se bacio na njega na kraju i povrijeđen jer je pao s prilično velike visine.

 

 

This is crazy.pic.twitter.com/Rc1eLon23D

— The CR7 Timeline. (@TimelineCR7) June 27, 2024

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana