Nijemci od svega prave biznis: Pogledajte koliko su zaradili od navijača na treningu Srbije

Telegraf
Nijemci od svega prave biznis: Pogledajte koliko su zaradili od navijača na treningu Srbije

Znaju Nijemci da naprave ozbiljan biznis od svega, pa su tako i veliki broj navijača na treningu reprezentacije Srbije iskoristili kako bi dodatno popunili svoju kasu!

Tako su u srijedu popodne napravili pravu feštu na stadionu "Rosenau" i na hrani i piću su zaradili ogroman novac. Doduše, u posljednji čas su odlučili da ne naplaćuju karte za trening Orlova - što je takođe bila opcija organizatora.

A cijene kao cijene, ni na Balkanu na sličnim manifestacijama nisu puno manje. Za pivo, kao i za ostala alkoholna pića, potrebno je izdvojiti 4.50 evra, voda je pola evra manje, dok je hrana (kobasice, šnicle, meso) 4.50 ili 5.00 evra.

Sudeći po kadrovima sa tribina, ali i redovima koji su bili ispred štandova, organizatori su imali pune ruke posla. Podsjetimo, na treningu je bilo oko 2.500 navijača. Uglavnom srpskih, mada su Orlove gledali i Nijemci, Turci, Grci, Hrvati....

Inače, na tribinama je bilo i dobro poznato ime sa terena Superlige - Dragan "Recko" Antić. Bivši fudbaler, svojevremeno alfa i omega Dinama iz Vranja, igrao je profesionalno fudbal baš na stadionu "Rosenau" i došao je da podrži Orlove pred start EURO.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana